2012. január 6., péntek

Bemutatkozás

Kedves Látogató, üdvözöllek a Sharma Batta oldalán!

Frissítő, relaxáló és aromaterápiás masszázzsal foglalkozom.

Csendes, nyugodt, kellemes környezetben várom a testben és lélekben megújulni és pihenni vágyókat Százhalombattán a Sharma masszázs studióban. Meditatív zenével, gyertyafénynél, kedvenc illatoddal és olajoddal segítem a kikapcsolódásodat. Ha otthonodban szeretnéd ezt az élményt akkor ezt személyes találkozó előzi meg nálam.

Az alkalmazott fogásrendszer a svéd masszázs alapfogásaira épül. A terápia nem mindig alkalmazható, így minden esetben előzetes konzultáció előzi meg, mely egy ingyenes általános állapotfelmérést jelent kötetlen beszélgetés formájában.

Többféle masszázst alkalmazok, lásd a masszázsfajták leírásánál.

A masszázs során először mindig simításokat végzek a kezelt testtájékon. A simítások nyugtató, lazító hatásúak, fokozzák a nyirok és vérkeringést.

A masszázs során alkalmazott dörzsölő fogások a bőrre, bőr alatti kötőszövetre, valamint az izmokra is hatással vannak. A dörzsölés kötőszövetet fellazítja, oldja az izomletapadásokat és fájdalomcsillapító hatású.

A simítással és dörzsöléssel előkészített izomzaton már alkalmazhatók gyúró fogások is. A gyúrás a mélyebb kötőszöveti és izomrétegekre van jótékony hatással.

A masszázskezelés jótékony hatással van a testre, a szellemre és a lélekre is. Megnyugtatja az idegrendszert, fájdalomcsillapító hatású, megszünteti a működési zavarokat, ellazít.

Bejelentkezés időpont egyeztetéssel lehetséges
e-mail-ben vagy telefonon.

Remélem hamarosan találkozunk személyesen is!

Balla József
Sharma Batta masszázs studió
Százhalombatta, Damjanich u.5

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése