2012. január 24., kedd

Kezelések leírása

Illóolajos masszázsok
A stresszoldó, a relaxáló és a frissítő masszázsokhoz illóolajos masszázs olajokat használok. A masszázskezelés során fokozódik a nyirok- és vénás visszaáramlás, a salakanyagok szervezetből való kiürülése felgyorsul. A masszázs az egész szervezetre hat, stabilizálja a vérnyomást, fokozza a kiválasztást, áthangolja a vegetatív idegrendszer működését. A masszázskezelések által a szervezet felfrissül, a stressz oldódik, a test teljesen ellazul, a fájdalom mérséklődik és eközben a lélek és a szellem kellemesen áthangolódik. A kezelés a háton illetve a testen a talptól a nyakig tart.

Aromaterápiás masszázsok
Gyengéd kezelés az egész testnek és a léleknek, lazító és nyugtató hatású. Az illóolajok megfelelő kombinációját használom a masszázs olajhoz, a vendég lelki és testi állapotának és kívánságának megfelelően. Hatására intenzívebbé válik a masszázs relaxáló, revitalizáló ereje és javítja szervezetünk állóképességét valamint stresszoldó hatású. A masszázs után néhány órán keresztül nem tanácsos fürdeni az illóolaj megfelelő felszívódása érdekében. A hát valamint a testen a talptól a nyakig történő masszázs kérhető.


Kelet varázsa masszázs
Illóolajos masszázs mely előnyös hatással van a vérkeringésre, a nyirokrendszer működésére, így a méreganyagok, salakanyagok eltávolítására. Lágy, simogató, kényeztető masszázs. Jótékony hatást gyakorol nemcsak az egész testre de a lélekre is. A masszázshoz egzotikus aromaterápiás illóolajokat tartalmazó nyugtató masszázsolajat használok, a testet a talptól a nyakig átmasszírozom.


Argánolajos masszázs
Az argánolajat marokkói aranynak is nevezik. A marokkói nők már évszázadok óta óvják bőrük szépségét argánolajjal, kivételes kozmetikai tulajdonságai miatt. Az egészséges bőrt lipidréteg védi a vízveszteségtől és a külső hatásoktól és zsírsavakat is tartalmaz. Az argánolaj, mely omega 6 és omega 9 zsírsavakkal hidratáló hatású, fokozza a bőr rugalmasságát. Kétszer több E vitamint tartalmaz, mint az olivaolaj. Kiváló hidratáló, hatásos száraz, érzékeny, gyulladásra hajlamos, problémás bőrre (akné, ekcéma). Az olajkeverékhez kellemes keleties illatú illóolajokat adok és ezzel a testet a talptól a nyakig átmasszírozom.

Cellulit masszázs
A cellulit masszázs rendszeres alkalmazása esetén aktiválja az immunrendszert, serkenti a salakanyagok elszállítását, a méreganyagok kiválasztását, csökkenti a gyulladást. A bőr simává, rugalmassá válik, a striák (bőrrepedési csíkok) halványulnak. A terápia során az olajhoz kevert illóolajokat dörzsölök a bőrbe és a terápia otthoni kiegészítéséhez narancsbőr elleni krémet adok. A masszázs során a combokat és farizmokat masszírozom.

Csokiolajos masszázs
Az évszázadok óta afrodiziákumnak tartott csokoládé antioxidáns hatású, így gátolja a szervezet sejtjeinek károsodását, az öregedést is lassítja. A csokoládés olaj előnye, hogy könnyebben felszívódik masszázs közben, nem kell lemosni, így az aromaterápiás hatás is jobban érvényesül. A bőr alatti kötőszövet anyagcseréjét gyorsítja a kakaóban található ásványi anyagok révén. Lelki megnyugvást ad, élénkít, a bőrt különösen puhává varázsolja. A testet a talptól a nyakig átmasszírozom.