2012. április 12., csütörtök

Férfi vagy női masszőrt válasszak?


A tapasztalatok szerint az emberek többsége női masszőrt választ magának. Pedig téves azt gondolni, hogy ők mást nyújtanak mint egy férfi masszőr. A masszőr a vendégre mint Ember tekint, feladata a gyógyítás, a fájdalom megszüntetése. A masszázs regeneráló és egészségmegőrző, főleg ha nincs idő elegendő testmozgásra. Egy hölgy általában azért választ női masszőrt, mert úgy gondolja magáról hogy kicsit szégyenlős. Nem vetkőzik le szívesen fehérneműre mert esetleg a testének vannak olyan részei amikre nem büszke. Kérdem én akkor a strandra sem megyünk ki mert szégyenlősek vagyunk? A masszőr nem a férfit vagy nőt látja benne, hanem arra törekszik hogy a testének a lehető legjobbat nyújtsa szakmailag.

Kedves Hölgyeim! Legyenek bátrak és ne féljenek férfi masszőrhöz jönni!

Tisztelt Uraim! Ne tartsanak egy férfi masszőrtől hiszen nem simogatást nyújt hanem a masszázs élményét, mellyel az izmokat regenerálja és visszaadja a szervezet vitalitását.

Leendő Vendégeim! A masszázs nem fájdalmas, a masszázs jót tesz a testnek és a léleknek is.

Nyugodtan próbáld ki ezt az élményt, garantáltan nem fogsz csalódni! Aki már átélte tudja miről beszélek. Engem is masszíroznak, férfi és nő is - tehát tudom miről beszélek. Szerintem Te is megérdemled, hogy törődj a testeddel.